Een traditionele baan

Als je ooit in je leven bij een grote onderneming hebt gewerkt, is de kans groot dat je het volgende scenario herkent. Je bent enthousiast begonnen met je werk, maar na verloop van tijd merk media_xl_3838208je dat je collega’s jou niet helpen om hogerop te komen. Sterker nog, het lijkt wel of je met verschillende doelen bezig bent. En misschien vind je het wel logisch ook, iedereen vecht tenslotte om zelf hogerop te komen.

Werken met ForEvolution

Hoe anders is dit bij Forever Living Products, kortweg Forever, de multinational waar wij mee verbonden zijn. Wij bieden mensen, ongeacht afkomst, religie en levensopvatting, de mogelijkheid om voor zichzelf en anderen een betere toekomst te creëren op het gebied van gezondheid en inkomen. Wij maken hiervoor gebruik van een eeuwenoud concept wat is verfijnd door Forever. Dit concept is gebaseerd op een distributienetwerk van gebruikers, waarbij producten van hoge kwaliteit via dit netwerk worden gebruikt en verspreid. Vandaar de term netwerkmarketing. En dit concept past uitstekend in het huidige economische klimaat, waar self-employment steeds populairder en een vaste baan steeds meer een zeldzaamheid wordt.

Elkaar helpen

Wat zo mooi is aan dit concept, ElkaarHelpen-1is dat niemand er alleen voor staat. Het elkaar helpen en het samen sterk staan, zijn twee pijlers van het succes. Bij ons word je dan ook niet met een doos producten op pad gestuurd in de hoop dat je weet wat je er mee moet doen. Nee, wij zijn er juist om jou te helpen.